نرم افزار تیکتینگ و میز پشتیبانی چیتاک، مدیریت درخواست مشتریان حرفه ای!

نرم افزار تیکتینگ و میز پشتیبانی تحت وب و ابری چیتاک با امکان ارائه پورتال کاربری به مشتریان و یکپارچگی با تمام بخش های نرم افزار CRM سرعت عمل را افزایش و خطاها را کاهش می دهد.

توجه! نرم افزار تیکتینگ از برنامه های زیر مجموعه پکیج خدمات چیتاک است.

جهت مشاهده سایر برنامه ها موجود در پکیج خدمات بر روی کلید مقابل کلیک کنید.

نرم افزار تیکتینگ ایرانی چیتاک

نرم افزار تیکتینگ چیست؟

سیستم تیکتینگ یک برنامه نرم افزاری است که به سازمان‌ها کمک می‌کند تا درخواست‌ها یا مسائل مشتریان را مدیریت و پیگیری کنند. این به مشتریان اجازه می‌دهد تا درخواست‌ها، سؤالات یا مشکلات خود را ارسال کنند که سپس توسط سیستم سازماندهی و اولویت‌بندی می‌شوند. سپس سیستم پرسنل مناسب را برای کار بر روی هر درخواست تعیین می‌کند و پیشرفت را تا زمانی که درخواست حل شود پیگیری می‌کند. سیستم‌های تیکتینگ معمولاً در پشتیبانی مشتری، میزهای پشتیبانی فناوری اطلاعات و سایر صنایع خدمات محور استفاده می‌شوند.

سیستم تیکتینگ چگونه کار می کند؟

سیستم تیکتینگ یک برنامه نرم افزاری است که برای مدیریت و پیگیری سوالات یا مشکلات مشتری استفاده می‌شود. معمولاً به این صورت کار می‌کند که به مشتریان اجازه می‌دهد درخواست‌ها یا مسائل خود را از طریق کانال‌های مختلف، مانند ایمیل یا یک فرم مبتنی بر وب ارسال کنند، که سپس در یک پایگاه داده متمرکز ذخیره و مدیریت می‌شوند. سپس سیستم یک شماره تیکت منحصر به فرد را به هر استعلام اختصاص می‌دهد که می‌تواند برای پیگیری پیشرفت مشکل تا زمانی که حل شود استفاده شود. سیستم تیکتینگ اغلب شامل ویژگی‌هایی مانند اعلان‌های خودکار، مسیریابی تیکت‌ها به کارکنان مناسب، و ابزارهای گزارش‌دهی برای کمک به سازمان‌ها برای پیگیری عملکرد و شناسایی زمینه‌های بهبود هستند.

چرا استفاده از نرم افزار تیکتینگ مهم است؟

استفاده از میز پشتیبانی یا نرم افزار تیکتینگ مهم است زیرا یک سیستم متمرکز برای مدیریت و ردیابی درخواست‌های پشتیبانی مشتری یا مسائل IT ارائه می‌دهد. این موضوع می‌تواند به اطمینان از حل به موقع و کارآمد مشکلات، کاهش زمان پاسخگویی، بهبود ارتباط بین عوامل پشتیبانی و مشتریان و در نهایت بهبود تجربه کلی مشتری کمک کند. علاوه بر این، چنین نرم‌افزاری می‌تواند بینش‌های ارزشمندی در مورد معیارهای عملکرد پشتیبانی ارائه دهد و امکان بهبود مستمر فرآیندهای پشتیبانی را فراهم کند.

کاربردهای میز پشتیبانی چیست؟

میز پشتیبانی در طیف گسترده‌ای از سازمان‌ها برای ارائه کمک به مشتریان یا کارمندانی که در مورد مسائل فنی، سؤالات محصول یا هر نوع مشکل دیگری به کمک نیاز دارند، استفاده می‌شود. برخی از کاربردهای رایج میز پشتیبانی عبارتند از:
1- پشتیبانی فنی: میز پشتیبانی فنی به مشتریان یا کارکنانی که مشکلات فنی محصولات یا خدمات را تجربه می‌کنند، کمک می‌کنند. آن‌ها ممکن است برای نصب نرم افزار، عیب یابی مشکلات سخت افزاری، یا پشتیبانی فنی کمک کنند.
2- خدمات مشتری: میز پشتیبانی خدمات مشتری به سوالات، شکایات و درخواست‌های کمک مشتری رسیدگی می‌کنند. این سوالات ممکن است در مورد سؤالات صورت حساب، بازگرداندن محصول، یا ارائه اطلاعات کلی در مورد محصولات یا خدمات یک شرکت، به مشتریان کمک کنند.
3- IT Help Desk: میز کمک IT پشتیبانی فنی را برای کارمندان یک سازمان ارائه می‌کنند. این موارد ممکن است در نصب نرم افزار، مشکلات شبکه، یا پشتیبانی عمومی IT برای کمک به کارکنان در حل مسائل فنی کمک کنند.
4- میز کمک منابع انسانی: میز پشتیبانی منابع انسانی در رابطه با مسائل مربوط به منابع انسانی، مانند مزایا، حقوق و دست‌مزد و سیاست‌های پرسنل، به کارکنان کمک می‌کنند. آن‌ها همچنین ممکن است از مدیرانی که در فرآیندها یا رویه‌های منابع انسانی به کمک نیاز دارند، پشتیبانی کنند.
5- پشتیبانی فروش: میز پشتیبانی فروش به تیم‌های فروش کمک می‌کنند و به آن‌ها کمک می‌کنند تا معاملات را ببندند و مشکلات مشتری را که ممکن است در طول فرآیند فروش به وجود بیاید حل کنند.

مزایای استفاده از نرم افزار تیکتینگ

1- ارتباطات ساده: نرم افزار تیکتینگ امکان ارتباط متمرکز بین مشتریان و کارکنان پشتیبانی را فراهم می‌کند هم‌چنین مدیریت و اولویت بندی سوالات را آسان‌تر می‌کند.
2- افزایش کارایی: ردیابی و پاسخ خودکار تیکت می‌تواند باعث صرفه جویی در زمان و کاهش خطاها شود و اطمینان حاصل شود که سوالات مشتری به سرعت بررسی می‌شود.
3- بهبود تجربه مشترینرم افزار تیکتینگ می‌تواند به‌روزرسانی‌های بی‌درنگ در مورد وضعیت درخواست‌های مشتریان و همچنین راهی آسان برای پیگیری پیشرفت مشکل آن‌ها ارائه کند.
4- تجزیه و تحلیل و گزارشنرم افزار تیکتینگ می‌تواند نگاه کاملی در مورد عملکرد تیم پشتیبانی، رضایت مشتری و مسائل رایج ارائه دهد و به سازمان‌ها کمک کند تا فرآیندهای پشتیبانی خود را در طول زمان بهبود بخشند.
5- مقیاس پذیری: همانطور که یک شرکت رشد می‌کند،  نرم افزار تیکتینگ می‌تواند به مدیریت حجم بالاتری از سوالات مشتری و پشتیبانی‌ها بدون به خطر انداختن کیفیت یا سرعت خدمات کمک کند.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید، تا شما را راهنمایی کنیم.

۹۱۰۱۱۷۳۰ ۰۵۱۹

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سی آر ام ابری چیتاک با ما تماس بگیرید.

مشاورین و کارشناسان نرم افزار CRM چیتاک آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.

ابزارهای کاربردی در نرم افزار تیکتینگ چیتاک

ثبت درخواست

مشتریان با مشخصات کاربری خود در پورتال لاگین کرده و اقدام به ارسال درخواست می‌کنند.

ابزار ارتباط با مشتری

وجود ابزارهای ارتباطی همچون ایمیل و پیامک مشتریان را در جریان روند پیگیری تیکت‌ها قرار می‌دهد.

اتوماسیون گردش کار

می‌توانید برای هر تیکت بنا به نوع درخواست، گردش کار اختصاصی خود را ایجاد کنید

گزارشات جامع

گزارشات کاملی همچون تعداد تیکت‌ها، مدت زمان انتظار، تعداد تیکت‌های پاسخ داده شده و... دریافت کنید.

یکپارچگی 

نرم افزار تیکتینگ چیتاک با تمامی بخش‌های نرم افزار ارتباط مستقیم دارد و نیاز به ثبت اطلاعات جدید ندارد.

فیلدهای سفارشی

فرم‌های ثبت درخواست را به دلخواه خود ایجاد کنید و به تیم‌ها مخصوص ارجاع دهید.

پایگاه دانش و سوالات متداول

می‌توانید از تمام پرسش و پاسخ‌ها بانک اطلاعاتی کاملی ایجاد و در اختیار مشتریان قرار دهید

SLA و سطح کیفی خدمات

پس از تعیین SLA در صورت عدم حصول نتیجه در زمان مشخص تیکت به وضعیت فوق العاده تغییر وضعیت می‌دهد.

سوالات متداول

ویژگی‌های مهمی که باید در نرم‌افزار تیکتینگ به دنبال آن باشید عبارتند از یک رابط کاربری بصری، فرم‌های قابل تنظیم، تعیین خودکار تیکت‌ها و مسیریابی،  گزارش‌دهی و تجزیه و تحلیل، و یکپارچه‌سازی با سایر ابزارهای تجاری.

انواع مختلفی از نرم افزارهای تیکتینگ، از جمله راه حل‌های لوکال و مبتنی بر ابر، موجود است. برخی از نرم افزارها برای صنایع خاصی مانند مدیریت خدمات فناوری اطلاعات تخصصی هستند، در حالی که برخی دیگر بیشتر جنبه عمومی دارند و می‌توانند برای انواع عملکردهای پشتیبانی استفاده شوند.

هزینه نرم افزار تیکتینگ بسته به امکانات و قابلیت‌های نرم افزار و همچنین تعداد کاربران و مشتریان متفاوت است.

نرم افزار تیکتینگ تحت وب و ابری  

1- دسترس‌پذیری: تا زمانی که به اینترنت متصل هستید، می‌توانید به تیکت ها و اطلاعات مرتبط خود از هر کجا و در هر زمان دسترسی داشته باشید.
2- مقیاس پذیری: نرم افزار تیکتینگ ابری به گونه ای طراحی شده است که مقیاس پذیر باشد، به این معنی که می تواند حجم زیادی از تیکت ها و ترافیک را بدون کاهش سرعت مدیریت کند.
3- راحتی: می توانید تیکت ها را به صورت آنلاین ایجاد کنید که باعث صرفه جویی در زمان می شود.
4- مقرون به صرفه بودننرم افزار تیکتینگ ابری اغلب مقرون به صرفه تر از سیستم های دسکتاپ و لوکال است زیرا نیاز به سرورهای داخلی و هزینه های نگهداری را از بین می برد.
5- تجزیه و تحلیلنرم افزار تیکتینگ ابری تجزیه و تحلیل های دقیقی را ارائه می دهد که می تواند به شما در درک مخاطبان خود، پیگیری تیکت و تصمیم گیری آگاهانه تجاری کمک کند.

درخواست دمو

همین الان شروع نمایید و یا برای مشاوره رایگان با چیتاک تماس بگیرید.